МЕНЮ ПЕРЕЛІК
> Головна > Процедури

Процедури

Неінвазійна карбоксітерапія

Майстер-клас з салонної процедури "Карбоксітерапія".

Космецевтична методика відновлення і посилення внутрішньотканинного дихання шкіри, заснована на безін'єкційному введенні в тканини шкіри діоксиду вуглецю (CО2). Завдяки цьому відбувається розширення судин, посилюється кровообіг, здійснюється приплив кисню до клітин шкіри. Даний процес стимулює вироблення колагену, що забезпечує природну підтяжку обличчя. В основі методу лежить ефект Бора, - підвищення концентрації діоксиду вуглецю в тканинах організму призводить до збільшення поглинання кисню з крові. Повноцінна альтернатива ін'єкційним втручанням.

Процедура "Гліколевий пілінг"

Майстер-клас з салонної процедури хімічного пілінгу з АНА-кислотами.

Хімічний пілінг з фруктовими кислотами розчиняє і видаляє відмерлі клітини епідермісу. Шкіра розгладжується і набуває здорового сяйва. Зменшуються нерівності, дрібні зморшки, звужуються пори. Шкіра очищується, світлішає, освітлюються і зникають пігментні плями. Відбувається помітний ефект омолоджування. Відновлюється процес самозволоження, регулюється саловиділення, шкіра відповідає на стрес активною регенерацією і перебудовується на нормальну, "молоду" програму.

Процедура при акне "Стевія"

Майстер-клас з салонної процедури для проблемної шкіри "Стевія".

Знімає почервоніння і подразнення, стимулює обмінні процеси в шкірі, покращує тканинне дихання, відновлює вуглеводний, ліпідний і білковий обмін. Ефективно очищує шкіру від всіх видів забруднень, видаляє надлишки шкірного сала, звужує пори, регулює роботу сальної залози, надає шкірі матовість.

Відбілююча процедура

Майстер-клас з салонної процедури "Belissimo" для гіперпігментованої шкіри.

Швидке освітлення шкіри, видалення пігментних плям, вирівнювання кольору. Пілінгоподобний ефект. Уповільнення синтезу меланіну в меланоцитах. Стимулювання процесу колагеноутворення, поліпшення тонусу і тургора шкіри. Утримування вологи в тканинах, зменшення глибини шкірного малюнка. Візуальне поліпшення зовнішнього вигляду шкіри.

Процедура "УЗ-чистка обличчя"

Майстер-клас із салонної процедури "УЗ-чистка обличчя".

Очищує шкіру від жиру і зовнішніх забруднень, видаляє відмерлі клітини епідермісу, відкриває протоки сальних залоз, зменшуючи їх видимий розмір. Високочастотні коливання роблять мікромасаж шкіри на клітинному рівні, який прискорює обмінні процеси, покращує кровопостачання і циркуляцію лімфи. В результаті шкіра очищується, підтягується, стає м'якшою і свіжішою, підвищується здатність до самозволоження, вирівнюється тон шкіри. Зменшується глибина дрібних зморшок, а нанесені на шкіру надалі препарати краще вбираються та ефективніше працюють.

Процедура "Альгінатна маска"

Майстер-клас з салонної процедури "Альгінатна моделююча маска".

Швидко відновлює шкіру, дає негайний розгладжуючий і ліфтинговий ефект. Покращує колір і фактуру шкіри (освітлює, звужує пори). Сприяє глибшому проникненню препаратів, нанесених під маску. Глибоко зволожує, прекрасно підтягує, тонізує, насичує шкіру мінералами і вітамінами. Виводить токсини і шлаки. Володіє антіоксидантною дією, стимулює синтез колагену, підсилює кровообіг і покращує лімфодренаж. Чудовий освіжаючий ефект.

Процедура "Ламінарія"

Майстер-клас зі зволожуючої салонної процедури "Ламінарія".

Зволожуюча і стимулююча процедура для всіх типів шкіри, в основі якої - компоненти морського походження. Глибоко очищає, тонізує, видаляє надлишки шкірного сала, звужує пори. Наповнює клітини енергією, повертаючи шкірі свіжість і здоровий вигляд. Живить шкіру мікроелементами і вітамінами. Ефективно перешкоджає старінню клітин, стимулює їх оновлення. Підвищує шкірний імунітет.

Процедура "Плантажене"

Майстер-клас з салонної процедури "Плантажене" для зрілої шкіри.

Енергостимулююча процедура для зрілої шкіри з ознаками в'янення, поза чіткою прив'язкою до віку. Активізує процес регенерації шкіри, сприяє нормалізації енергетики клітин. Розгладжує зморшки і зменшує їх глибину, запобігає появі нових. Інтенсивно живить і зволожує. Підвищує шкірний імунітет.

"ТермоАктивна маска для тіла"

Майстер-клас з салонної процедури "ТермоАктивна маска для тіла".

Одвічна проблема – целюліт – з якою в тій чи іншій мірі стикається кожна жінка... Фахівцями нашої компанії розроблена проста і дієва процедура, що надає швидку та ефективну дію на проблемні зони тіла, тонізуючи і поліпшуючи шкірний тургор, виводячи токсини і шлаки, знімаючи застійні явища.

Бонус - ТермоАктивна процедура для рук із сухою шкірою, що лущиться.

Процедура "Електропорація"

Процедура "Морський коктейль"

"ТермоАктивна маска"

Майстер-клас із салонної процедури "ТермоАктивна маска для обличчя".

Універсальна процедура для сухої чутливої шкіри, що в'яне, для шкіри із зниженим обміном речовин, для жирної та пористої шкіри.

Після маски обличчя подібне до казкового наливного яблучка! Шкіра свіжа з легким рум'янцем. Почервоніння і роздратування зняті. Ділянки з пігментними плямами освітлені. Овал обличчя підтягнутий, шкіра зволожена і випромінює здоров'я. Ефект від однієї процедури тримається більше трьох днів!

Процедура "Трав'яний коктейль"

Майстер-клас із салонної процедури "Трав'яний коктейль"

"Каетана" представляє чотири види трав'яних коктейлів для різних типів шкіри. У кожному - синергетична композиція українських лікарських трав, а коктейль №4 складається з водоростей. Як добавки - медичний тальк і біла глина, які дозволяють отримати ідеально зручну в роботі трав'яну "кашку". Процедура з теплою трав'яною маскою є також і сеансом ароматерапії - сухі трави, запарені окропом, в процесі процедури пахнуть на весь кабінет.

Процедура "Анютіни Глазки"

Майстер-клас з салонної процедури для зони навколо очей "Анютіни Глазки".

Екстракт братків (анютіних глазок) сприяє виробленню епідермальної гіалуронової кислоти, а також підсилює циркуляцію води в шкірі та істотно підвищує рівень її еластичності та зволоженості. Сприяє росту брів і вій. Дана процедура ефективно вирішує проблеми набряклості, застійних явищ, темних кругів під очима.

Процедура "Anti-Age"

Майстер-клас з салонної процедури Anti-Age.

Активне омолодження за допомогою ензимного пілінгу та потужного природнього стимулятора енергії клітин - Artemia Salina.

Дана процедура активізує процес регенерації шкіри. Розгладжує зморшки, зменшує їх глибину, попереджає появу нових. Інтенсивно живить і зволожує. Підвищує шкірний імунітет. Захищає ДНК клітин від пошкодження.

Процедура "Пілінг Джесснера"

Протокол процедури серединного пілінгу Джесснера