> Головна > Каталог > SPA-засоби для тіла > Альгінатна маска "Шоколадний Бюст"

Альгінатна маска "Шоколадний Бюст"

Альгинатная маска "Шокаладный Бюст" Kaetana (Украина)

Артикул: 301

Об`єм: 5 масок по 25 г


Дізнатись ціну


Мені подобається!

Шоколадна альгінатна маска для догляду за шкірою грудей.

Діагностика

Шкіра будь-якої природи, особливо шкіра, що потребує релаксації, живлення та ліфтингу.

Склад

Альгінат натрію, какао темне з високим вмістом какао-масла, екстракт імбиру.

Ефект

Швидко відновлює шкіру, дає негайно розгладжуючий і ліфтінговий ефект. Покращує колір і фактуру шкіри - освітлює, звужує пори. Сприяє глибшому проникненню живильних речовин з препаратів, нанесених під маску. Глибоко зволожує, прекрасно підтягує, тонізує шкіру, насичує мінералами і вітамінами. Виводить токсини і шлаки. Запобігає передчасному старінню шкіри. Має антиоксидантну дію, стимулює синтез колагену, посилює кровообіг і покращує лімфодренаж. Зверніть увагу, що дана маска доглядає шкіру грудей, вирішити проблему обвислого бюсту вона не зможе. Вважається, що шоколад містить гормон радості. Спокушаючи чудовим ароматом, він піднімає настрій, тонізує, додає сил і бадьорить. Огортаючись в шоколадну млість, клієнт розслабляється і занурюється в безтурботний стан.

Застосування

Проведіть очищення шкіри грудей Гелем демакіяжним. Під маску можна нанести будь-яку сироватку або ампулу по діагностиці. Висипте вміст однієї упаковки (25 г) в мисочку, долийте рівно 100 мл теплої води. Чим тепліше вода, тим швидше застигає маска. Після розведення Ви отримаєте ніжну масу з консистенцією, кольором і запахом гарячого шоколаду. Активно вимішайте маску шпателем до отримання густої однорідної маси. Нанесіть маску шпателем на область бюсту рівномірним товстим шаром. Щоб чистенько зняти маску, формуйте рівномірні товсті краї маски. Витримайте маску 15 хвилин. Зніміть застиглий альгінат одним пластом, акуратно піднявши краї маски. Незначні залишки зніміть вологими спонжами або крюшоном "Молочний", на завершення процедури нанесіть крем по діагностиці.

Термін зберігання 12 міс. Температурний режим +5 +25° С




(с) 2003-2017. При використанні матеріалів сайту - активне посилання на kaetana.ua - обов'язкове.