> Головна > Каталог > Моделюючі маски > Шоколадна маска для обличчя

Шоколадна маска для обличчя

Шоколадная маска для лица Kaetana (Украина)

НОВИНКА!

Артикул: 301

Об`єм: 5 масок по 20 г


Дізнатись ціну


Мені подобається!

В SPA-салон я запишуся - шоколадом обгорнуся. Любов Козирьова

Діагностика

Шкіра будь-якої природи, особливо шкіра, що потребує релаксації, живлення та ліфтингу.

Склад

Альгінат натрію, какао темне з високим вмістом какао-масла, екстракт женьшеня.

Ефект

Швидко відновлює шкіру, дає негайно розгладжуючий і ліфтінговий ефект. Покращує колір і фактуру шкіри - освітлює, звужує пори. Сприяє глибшому проникненню живильних речовин з препаратів, нанесених під маску. Глибоко зволожує, прекрасно підтягує, тонізує шкіру, насичує мінералами і вітамінами. Виводить токсини і шлаки. Запобігає передчасному старінню шкіри. Має антиоксидантну дію, стимулює синтез колагену, посилює кровообіг і покращує лімфодренаж. Підходить для експрес-догляду. Вважається, що шоколад містить гормон радості. Спокушаючи чудовим ароматом, він піднімає настрій, тонізує, додає сил і бадьорить. Огортаючись в шоколадну млість, клієнт розслабляється і занурюється в безтурботний стан.

Застосування

Проведіть очищення обличчя та шиї. Під маску можна нанести будь-яку сироватку або ампулу по діагностиці. Висипте вміст однієї упаковки (20 г) в мисочку, долийте рівно 80 мл теплої води. Чим тепліше вода, тим швидше застигає маска. Після розведення Ви отримаєте ніжну масу з консистенцією, кольором і запахом гарячого шоколаду. Активно вимішайте маску шпателем до отримання густої однорідної маси. Якщо клієнтку це не лякає, попросіть її заплющити очі, і нанесіть маску шпателем на все обличчя рівномірним товстим шаром, по напряму від шиї до лоба, залишаючи відкритим лише ніс для дихання. Витримайте маску 15 хвилин. Зніміть застиглу маску одним пластом, акуратно піднявши краї маски, по напряму від шиї до лоба. Незначні залишки маски зніміть вологими спонжами або крюшоном "Молочний", на завершення процедури нанесіть крем по діагностиці.

Термін зберігання 12 міс. Температурний режим +5 +25° С


Дивитися процедуру з шоколадною маскою >



(с) 2003-2017. При використанні матеріалів сайту - активне посилання на kaetana.ua - обов'язкове.